På Solsiden i Stavanger

shutterstock_292698278

ØSTENFOR SOL OG VESTENFOR SENTRUM

Velkommen til 10-minuttersbyen Madlavest

Visjonen om 10-minuttersbyen har vært utgangspunktet for planleggingen av Madlavest. Den bygger på et nærhetsprinsipp hvor det er kort gåavstand fra boligen til de fleste daglige gjøremål, som skole, barnehage, kollektiv, nærbutikk, handel, service, rekreasjon, lek- og aktivitetsområder. Det er likevel et lite stykke fra visjon til full virkelighet, men vi er allerede godt igang...

Bo i Madlavest

Moderne boliger for mennesker i alle livsfaser

Variasjon i størrelse og type bygg, opplevelsesrike omgivelser, bevisst bruk av materialer og et landskap som fletter det grønne inn i bebyggelsen. Dette er noen av faktorene som brukes for å utvikle et godt urbant miljø med riktig miks av boliger for mennesker i alle faser av livet. Men hva mer tenker vi i planleggingen av den nye bydelen i vest?
Madlavest18%20(64)

Næring i Madlavest

Butikker, bedrifter og business – midt i bydelens senter

Et vitalt og levende bydelssentrum er noe som stadig flere av oss setter som prikken over i'en når vi snakker om det å bo godt. Å ha rask tilgang på butikker, servicetilbud og mye av det du til enhver tid måtte trenge eller ønske - det er også en kvalitet i livet. På Madlavest legger vi til rette for et samlested med spennende muligheter for alle – også for de som har sin arbeidsplass her.
Madlavest18%20(38)
madlavest_237753397

Lek i Madlavest

Den barnslige glede

Med kvartalslekeplassen LEK13 tar arkitekt og utbygger fatt på oppgaven med å skape morgendagens møteplass for store og små i Madlavest. Her kan du nyte den medbrakte kaffekoppen mens barna utforsker omgivelsene og sine egne roller. Denne rekreasjonsperlen  vil være naturlig integrert i grøntområdene med innhold tilpasset innbyggere i ulik alder og med ulike motoriske ferdigheter. Her kan selv du, den voksne, oppleve den barnlige glede.

NYHETSBREV

Vil du vite mer om utviklingen?

Fyll inn kontaktskjema for å melde din interesse for prosjektene i Madlavest. Du vil da bli lagt til vår interesseliste og motta mer info om utviklingen av Madlavest når dette foreligger.