Kontakt Carina epost eller tlf for å avtale en privatvisning.

 Historisk, framtidsrettet -
på alle måter eventyrlig

Det ligger en langsiktig strategi til grunn for den utviklingen av Nord-jæren, som Madlavest er en del av kan arkitekt Anders Gran i Drma Arkitekter fortelle. I den eventylige nye bydelen forenes fortid, nåtid og framtid i et gyllent øyeblikk der en helt ny bydel siger fram i lyset, nærmest en ny “by” i byen.

Større enn et boligprosjekt
- Dette handler om noe mye større enn et boligprosjekt, det handler om et fantastisk område som skal transformeres til en helhetlig bydel med alle kvaliteter det innebærer, det er virkelig et eventyr, sier arkitekten Gran

Det unike i det unike
Ifølge Gran ligger det unike nettopp i det jærske landskapet, tilgangen på majestetisk natur - grønt som blått, og om kulturarven vår, historien, arnestedene - ja, det handler om identitet og tilhørighet. Det handler om å bygge noe nytt - med historien som bakteppe og framtiden som rettesnor.

Jeg fant, jeg fant
noe større, noe bedre 
en Soria Moria slott

Jeg fant, jeg fant 
en boligdrøm
så storslått, så flott

Her vil mitt hjerte bo
til hverdags og fest
et moderne eventyr
- her på Madlavest

“Jeg fant, jeg fant ­- en eventyrlig ny bydel i Madlavest. For det er jo her fremtiden min er."

Bysenteret i byen

Et nytt bysenter
Et nytt bysenter skal med tiden etableres i Madlavest med kombinasjon av både boliger, næringslokaler, butikk og kaféer. Utforming og plassering av denne bebyggelsen skal sikre mikroklimatiske gode byrom med skjerming mot støy og vind og åpne for lys.

Dette skaper en ramme for en definerte kvartérsplasser , som igjen skaper et naturlig, sosialt møtested for bydelens beboere.

Organisert som en blanding av små og store butikker forbundet i et gateforløp inne, ute og under tak.  Første etasje hendvender seg ut mot handelstorget og de bilfrie gatene som gir full prioritet til gående og syklende.

Livet i den nye bydelen
Livet skal leves både i og mellom boligene. Bilene stues vekk under jorda, det blir godt, trygt, fredfylt og flott for store og små. Mennesker skal synes i gatene og på de ulike tunene. En variert boligmiks oppover i etasjene vil sørge for et godt og mangfoldig bomiljø, også her i bysenteret.

PULSPROMENADEN
Pulspromenaden er et bindeledd mellom grønnstrukturen og aktivitetsområdene, og en viktig del av bydelsstrukturen. Den danner med dette rammen for Madlas hjerte!

Promenaden er tiltenkt å ha en stor variasjon av funksjoner. Eksempelvis tilskuerplass, joggerute, rundløype for barn, løype for rullebrett/sparkesykkel, rute for turer med barnevogn.


Aktivitetssonene som oppstår mellom/på kanten av fotballbanene og pulspromenaden er planlagt å inneholde et bredt tilbud av aktivtiter til beboere og eventyrere i nærområdet, men også en plass for opphold.

Pulspromenaden vil ha en særegen identitet og utformes med en kontrast til det grønne friområdet.

Meld din interesse

Først i køen - en fordel

Høydepunkt fra byggetrinn 1
  • 35 leiligheter fra 36-152 kvm
  • 15 rekkehus fra 127-134 kvm
  • Arkitektur signert DRMA Arkitekter
  • Sørvendte hager, balkonger og takterrasser
  • Parkering i lukket kjeller
  • Sportsbod i kjeller
  • Treningsrom og fellesareal
  • Vaskehall og verksted i kjeller
  • Bocciabane og putting green

Har du noensinne tenkt over fordelen med å være tidlig ute – først i køen? Ikke bare er det prisgunstig. Tenk også at du skal bli med på å pløye ny mark og skape et helt nytt bomiljø- i en helt ny og eventyrlig bydel. En bydel der du selv bor midt i smørøyet, der du selv har kort vei til det aller meste, der du virkelig er i sentrum av ditt konge­rike.

Leilighetene og rekkehusene har det til felles at når du trør ut fra stuedøra kan du lett komme til å tro at du har alt det grønne i egen hage, og det stemmer jo egentlig også.

Grøntdraget fra parken i øst blir nemlig eventyrlig trukket opp mot feltet der du skal bo, så det er ikke rart hvis du tar feil. Men la oss si det sånn: Ikke bare får du en fin egen hage, du får også alt det omkringliggende tett innpå deg. Hagen din er egentlig uten grenser. Oppsøk, oppdag, opplev!

Kontakt Carina epost eller tlf for å avtale en privatvisning.

Book en privat visning

Fyll inn navn, e-post og telefonnummer, så kontakter vi deg for et møte.

Takk for interessen. Vi vil holde deg oppdatert angående prosjektet.
Ooops! Noe gikk galt under innsendelsen.
Konsept og design - Fabel Media