Kontakt Carina epost eller tlf for å avtale en privatvisning.

Heime™
- vi er der for deg!

Det er en trend i tiden at endringer i bomønster og livsstil gjør at mange opplever savn av gode og naturlige møteplasser i hverdagen. I boligprosjektet Madlavest tar vi denne utfordringen på alvor og legger til rette for at beboerne enkelt kan møtes og trives sammen. Dette gjør vi gjennom bo- og trivselskonseptet Heime, en nasjonalaktør som bidrar til trivsel i boligprosjekter fra Kristiansand til Tromsø.

Hotellfølelsen i Madlavest
Glem plenklipping, maling og snømåking. Bate Lobbyer et nytt servicetilbud som skal gjøre livet ekstra lett og smidig i Madlavest. Vi hjelper deg med små ogstore ting, som å hente posten, organisere aktiviteter, hjelpe deg med overnattingsplass for gjester, matekatten eller vanne plantene dine. Bate Lobby gjør livet ditt enklere – så senk skuldrene og nyt hotellfølelsen hjemme hos deg selv.

Servicesenter
Bate Lobby bidrar til et levende og inspirerende bomiljø.I servicesenteret, eller lobbyen som vi likerå kalle det, finner du Madlavest sin egen husvert.Verten hjelper deg med spørsmål og ønsker du har, enten du trenger håndverker eller utstyr til fikse noe hjemme, du vil booke gjestehybelen til familien som kommer på besøk eller dere er en gjeng som vil møtes for strikkekveld. På den måten kan du bruke mer tid med naboer og venner.

Digital Lobby
Bate Lobby er også en digital løsning. Dermed er detsuperenkelt å legge inn oppdrag du ønsker å få utført eller bli med på aktiviteter.

Bate Lobby er alt det du ikke visste at du trengte
Bate Lobby byr på felles lounge medaviser, kjøkken, kaffe, TV etc. Det finnes gjestehybel som kan leies, velutstyrt treningsrom, bocciabane, putting-green på taket, vaskehall og velutrustet hobbyrom/verksted hvor du kan låne verktøy og utstyr når det trengs.

Verten bemanner lobbyen og sørger for at tjeneste-tilbudetfungerer som det skalog organiserer fellesaktiviteter og arrangementer.

Alle som flytter til Madlavest får tilgang til en rekke skreddersydde møtesteder, fasiliteter og aktiviteter som tilbys og organiseres gjennom Heime. Det kan være leie av gjestehybler når man får overnattingsgjester og selskapslokale for å samle venner til fest, men det kan også være deltakelse i organiserte fellesaktiviteter som malekurs, intimkonserter, standup-show eller noe helt annet. Her er det mange muligheter!

For mer informasjon om HEIME – snakk med megler

Book privat visning

Lobbyen - den naturlige møteplassen

Bate Lobby er ikke bare en tjeneste. Det er også en fysisk lobby som er bemannet med en vert – for når alt kommer til alt setter vi alle pris på å forholde oss til virkelige mennesker. Skal du ut og reise, kan verten hente posten din, ta inn avisen og vanne blomstene dine. I hverdagen kan verten hjelper deg med store og små oppgaver, og organiserer fellesaktiviteter og arrangementer.

Nyt en kaffe eller te mens du leser avisene. Slå av en prat med verten og naboene. I
tillegg finnes det en digital lobby – en bestillingsordning for å booke tjenester, melde deg
på aktiviteter og så videre.

Nabolagets mange muligheter - et taste trykk unna

Madlavest-beboere får mer enn fysiske møtesteder, Madlavest-beboere får også en
digital møteplass: Heime-appen. Med denne kan du sjekke hva som skjer i Madlavest
og kommunisere med naboer, men også enkelt ta resten av bydelen i bruk. Ønsker
du å bestille taxi og frisørtime? Eller har du glemt Valentines Day og trenger blomster
levert på døren, helst litt kjapt? Det gjør du enkelt med Heime-appen installert
på din telefon

Heime-appen kan knyttes til utvalgte og ønskede tjenestetilbud i nærområdeti samråd med beboerne. Dermed blir det nesten som du får din egen digitale butler!

Aktivitetskalender

På Madlavest får du mulighet til å være sosial, når du vil. Som å være med i turgruppe, vinklubb eller finne noen å spille golf sammen med. Heime-appen vil ha oversikt over aktiviteter i Madlavest og enkel påmelding til det du vil være med på. Hvilke aktiviteter som kommer, bestemmes i stor grad av beboerne. Noen aktiviteter vil bli arrangert av Heime, andre aktiviteter av beboerne selv. Det er allerede kommet inn gode innspill – alt fra vinsmaking til styrketrening. Til og med et ønske om rebusløp for besteforeldre og barnebarn.

“Jeg fant, jeg fant - et sted for nye møter og nye bekjentskaper her i Madlavest."

Takterrassen

Som beboer i leilighetsbygget har du tilgang til takterrase med soldekk, ulike sittesoner og muligheter for felles grillfest som jo kan jo bidra til godt naboskap på finværsdager.

At du også kan få trent “put’n” på minigolfbanen er bonusen!

Trenger alle eie sin egen drill? Eller tilhenger?

Å dele er klimavennlig, bra for lommeboka og trivelig. Derfor legger Heime til rette for deling og samarbeid i mange varianter. Du trenger kanskje ikke sende Passopp på kennel siden familien over gangen elsker hunder? Og drillen, den låner du av hyggelige Geir i første etasje.

Hvert år kåres «Årets nabo!», som får en trivelig overraskelse fra Heime.

Liten stue, mange venner!

I Madlavest kan du bo i en 50 m2-leilighet og fremdeles ha muligheten til å invitere hele vennegjengen på fest i selskapslokalet. Har du bursdag i sommersesongen, er det perfekt å reservere takterrassen og invitere vennegjengen på grilling og minigolf.

Alt dette og mer til!

Resepsjonen - her får vi ting gjort!
I lobbyen kan du få ting gjort. Her har du tilgang til gratis nett, og vi har medarbeidere som kan bistå med utskrifter, scanning og annet resepsjonsarbeid. Tenk å ha sin egen “resepsjon”!

Kaffe, aviser og en god prat – i fellesrommet
Alle trenger vi en pause. I fellesrommet kan du nyte gratis kaffe, se tv, lage mat, strikke, spille kort, kose deg med quiz, aviser og magasiner - og ha en prate med naboene.

Din egen “ferievikar”
Skal du ut å reise, kan du senke skuldrene. Vi kan nemlig hente posten, vanne plantene og se til at alt er på stell hjemme hos deg.

Servering
Du kan også få hjelp til organisering av alt fra vafler og hverdags-middager til større arrangementer. Trenger du lokalet til en 50-års dag, møte eller konfirmasjon kan fellesrommet leies. Kosntad for å leie / vask av rommet kommer utenom.

Vaktmestertjenester
Trenger du en hjelpe til å fikse noe i boligene har også verten gode anbefalinger på seriøse aktører i ulike bransjer.

Hobby og bil
I ditt moderne boeventyr får du også fri tilgang på hobbyrom der du kan dyrke interessene dine, og vaskehall der
du kan holde bilen skinnende ren.

Gjesterom til leie
Får du besøk av gjester som trenger soveplass, kan du booke gjesterom selv eller få en vert til å gjøre det for deg.

Renseri
Har du klær som skal til rens, kan du enkelt levere det til verten som gjør jobben for deg.

Treningsrom
Enten du skal komme i form eller opprettholde det treningsregimet du har, står treningsrommet tilgjengelig for deg. Her er også muligheter for fellestreninger dersom det er interesse for det.

Om Bate

Som boligbyggelag har vi et brennende engasjement for å ikke bare bygge og drifte boliger, men være med på å skape sunne, gode og levende bomiljø. Vi har bygget og forvaltet boliger for medlemmene våre gjennom 75 år, og bistår i dag over 850 boligselskap med økonomisk, teknisk og juridisk rådgivning.

Som medlemsorganisasjon, er vi ikke bare opptatt av å utvikle gode boliger, men vil være med og skape gode nabolag hvor beboerne trives gjennom hele livet.Basert på våre brede erfaring har vi derfor utarbeidet Bate Lobby, et konsept for tjenester som gjør livet enklere og mer behagelig i Madlavest.

Kontakt Carina epost eller tlf for å avtale en privatvisning.

Book en privat visning

Fyll inn navn, e-post og telefonnummer, så kontakter vi deg for et møte.

Takk for interessen. Vi vil holde deg oppdatert angående prosjektet.
Ooops! Noe gikk galt under innsendelsen.
Konsept og design - Fabel Media