Kontakt Carina epost eller tlf for å avtale en privatvisning.

Nærområdet

I den nye bydelen østenfor sol og vestenfor Stavanger sentrum får du urbane kvaliteter, men vil likevel oppleve de landlige kvalitetene som stadig flere av oss lengter etter. Du skal kunne greie deg fint uten bil, for her kan du få til det meste innafor sentrum av bydelen - og skal du videre er veien kort til sentrum, enten du velger å gå, en sykkeltur eller å ta bussen.

Amfi Madla

I Amfi Madla kan du boltre deg i all slags butikker og likevel aldri komme i mål. Med sine over 85 butikker dekker kjøpesenteret det aller meste til alle livets områder. Her finner alt du måtte trenge og alt du ikke visste at du trengte og hadde lyst på.

Og er du glad i eventyrbøker så finner du også Madla Bibliotek her på senteret i 3. etasje. God bok!

Store Stokkavatn

Turstiene rundt Store Stokkavatn er populære for både store og små. Fra Madlavest er turen kort enten du skal løpe deg en tur, mate fuglene sammen med barn og barnebarn eller bare nyte skogens ro. Se opp for småtroll og huldre!

Møllebukta og Hafrsfjord

Et yndet mål for mange eventyrere er softis i Møllebukta en varm og solrik ettermiddag. Herfra kan du ta turen videre langs fjorden eller følge Turistforeningens røde T-er både sørover eller nordover. Men se opp for trillende pannekaker!

DNB Arena med naboer

DNB Arena, ishallen, Siddishallen og Stavanger Idrettshall er et yndete mål både for store hockeyopplevelser, konserter og andre kjekke aktviteter.

Fritidsaktiviteter

Stavanger Golfklubb sin 18-hullsbane ved Store Stokkavatn er fremdeles regnet som en av landets beste og vakreste. Og med ny bolig få minutter unna er det bare å finne frem chip'n, 7-er'n og drive'n – for her kan man fort bli hekta!

Mer sport og fritid

Fotballbanen er et sambruk mellom skolene og Norges største fotballklubb Madla IL. Dagens ISS-bane, med friidrett og kunstgressbane videreføres. Området suppleres med to nye kunstgressbaner, hvorav den ene er kombinert fotball og baseballbane.

Det er også planer om en ny trippel idrettshall, bestående av grophall og to 20x40 meter baner i området.

Skole, barnehage og UIS

Flere skoler og barnehager i nærområdet. Og jobber/studerer du ved UIS tar det ikke mange minutter dit på sykkelsetet eller med buss.

Stavanger sentrum

Du trenger ikke å ha magiske bein som gjør at du kan løpe til verdens ende etter vann, for å komme deg kjapt til byen.

Buswayen utenfor Madlavest sørger for at du raskt kommer deg der du vil. Og velger du å løpe så er det også flotte gå- og sykelstier helt ned til sentrum.

Kontakt Carina epost eller tlf for å avtale en privatvisning.

Book en privat visning

Fyll inn navn, e-post og telefonnummer, så kontakter vi deg for et møte.

Takk for interessen. Vi vil holde deg oppdatert angående prosjektet.
Ooops! Noe gikk galt under innsendelsen.
Konsept og design - Fabel Media