Kontakt Carina epost eller tlf for å avtale en privatvisning.

15 eventyrlige rekkehus

Først ut – 15 eventyrlige rekkehus med arkitektoniske detaljer, sedum på taket, gode planløsninger over to eller tre etasjer og muligheter for både hagerom, balkong og takterrasse. For vi vet at variasjon også i type boliger skaper høy trivsel og bedre bomiljø.

Rekkehusene i som kommer i første byggetrinn (BKS2/BKS3) vil være i størrelser fra 127 m2 til 134 m2. De vil alle ha minimum tre soverom . Noen av rekkehusene vil også få takterrasse.

Dette blir romslige boliger perfekt både for dere som er to og for dere som er enda flere. Rekkehusene vil framstå som moderne og stilige boliger som det er lov å være stolte av.

Praktiske løsninger gjør at hver eneste kvadratmeter gjør jobben. Boligene er romslige og store vindusflater henter inn dagslyset og setter prikken over i`en for å bo eventyrlig godt.

Grønt og bilfritt nabolag
For å ha minst mulig trafikk, stjåk og støy til fordel for  grønt, trygt og fritt, vil biler og andre kjøretøy sluses elegant inn i parkeringsanlegg under jorden . 

Soria Moria Parken
Fra boligen din har du også kort vei til Superlekeparken Soria Mora. Stappfull av steder for de små å bruke energi - og nok benkeplass for de voksne til å spare energi.


“Jeg fant, jeg fant ­ jeg fant et eventyrlig rekkehus her i Madlavest. For det er jo her fremtiden min er."

Utvendige og innvendige kvaliteter
verdig konger og dronninger

Om rekkehusene
  • 15 rekkehus i byggetrinn 1
  • Størrelser fra 127-134 kvm
  • 3-4 roms leiligheter
  • Fra 2 til 3 etasjer – fleste med takterrasse
  • Parkering i lukket kjeller
  • Sportsbod i kjeller
  • Arkitektur signert DRMA Arkitekter
  • Høy kvalitet på materialbruk både innvendig og utvendig
  • Tilgang til treningsrom og fellesareal, bilvask/vaskehall, hobbyverksted, bocciabane og leie av gjestehybel.

- Spennende utvendig arkitektur, sedum på tak, god variasjon i størrelse, opplevelsesrike omgivelser og et landskap som fletter det grønne inn i bebyggels­en. Dette er bare noen av faktorene som brukes for å utvikle magiske rekkehus i den nye bydelen,  kan prosjektleder Rune Herdlevær i Masiv Bygg fortelle.

– Innvendig har arkitektene levert gode og gjennomarbeida planløsninger, god takhøyde og slanke vertikale viduer som slipper inn lys i boligen fra to sider.

Litt designmagi fra HTH
- Det danske selskapets lidenskap er å utvikle kjøkken- og baderomsdesign med en wow-effekt, som gjør en forskjell hver gang du bruker rommene, og som du vil elske å vise frem til gjestene dine. Det syns vi passer godt for de som skal bo Madlavest, avslutter Herdlevær entusiastisk.

Boligvelger
"Juhuuuu, endelig har vi funnet vårt kongerike! Her finner vi alle vår plass, det er noe for alle og enhver uansett hvor forskjellige vi er."

Heime™ - et enklere liv.

Du har sikkert hørt historien om han som målbandt prinsessa og vant halve kongeriket . Vel, alt det der kan vi ikke gi deg. Men vi kan gi deg ganske mye annet som gjør hverdagen enklere og som løfter den der den trenger å løftes – vi kaller det Heime™ .
Les mer

Kontakt Carina epost eller tlf for å avtale en privatvisning.

Book en privat visning

Fyll inn navn, e-post og telefonnummer, så kontakter vi deg for et møte.

Takk for interessen. Vi vil holde deg oppdatert angående prosjektet.
Ooops! Noe gikk galt under innsendelsen.
Konsept og design - Fabel Media