Kontakt Carina epost eller tlf for å avtale en privatvisning.

Soria Moria Parken –
et eventyrlig møtested

Madlavest vil få et så grønt uteområdet at Bukkene Bruse heller hadde valgt å gresse her enn til seters. Og midt her - kommer også en superlekeplassen Soria Moria Parken. Det blir magisk!

Fra boligen din er det kort vei ut til det grønne. Et fint nettverk av stier gir lokale så vel som regionale forbindelser, som alle kobler sammen de ulike møteplassene i nabolaget.

Biltrafikk minimeres i gaterommene slik at øvrige ferdsel i nabolaget foregårpå de myke trafikanters premisser.

Ut på nye eventyr
Så gjør som Espen - ta nisteskreppa på nakken, barn og barnebarn i hånda og gå eller trill de få minuttene det tar ned til den superstore kvartalslekeplassen Soria Moria Parken. Stappfull av steder for de små å bruke energi - og nok benkeplass for de voksne til å spare energi.

Aktivitetssoner

I Soria Moria Parken blir det kjekke aktivitetssoner både for spill, klatring og lek. Utformingen av lekeplassen tar opp naturelementer med bruk av både treelementer og organiske former.

Sentralt

Parkens sentrale plassering i Madlavest – tett på idrettsanlegg og fotballbaner i nærområdet gjør at dette vil bli en populær møteplass hele uken - også for de som bare vil sitte å se på det som skjer.

Kontakt Carina epost eller tlf for å avtale en privatvisning.

Book en privat visning

Fyll inn navn, e-post og telefonnummer, så kontakter vi deg for et møte.

Takk for interessen. Vi vil holde deg oppdatert angående prosjektet.
Ooops! Noe gikk galt under innsendelsen.
Konsept og design - Fabel Media